Implicare socială

Echipa SPICE UP încă de la bun început și-a îndreptat atenția către o cât mai bună implicare socială, prin înființarea ca structură de economie socială. Aceasta presupune angajarea personalului din categoria grupului vulnerabil care include: femei în situații de risc, familii monoparentale, copilul în situație de risc ridicat: sărăcie, vulnerabilitate la procesele de dezagregare socială, delincvența juvenilă; tinerii de peste 18 ani care nu mai sunt cuprinși în sistemul de ocrotire a copiilor fără familie; persoanele cu handicap; persoanele aparținând populației de etnie romă aflate în situații de risc ridicat; vârstnicii în situație de risc ridicat și persoanele fără adăpost.

 

Credem în implicarea socială și asumarea unui rol activ în societate. Echipa SPICE UP dorește să ajute la eficientizarea acestei activități, optimizând investiția companiei și maximizând beneficiile la nivelul comunității. Într-o lume ideală, toți membrii sectorului de afaceri ar trebui să învețe unul de la altul despre implicarea socială, pentru a-și îmbunătăți activitatea, într-un mediu mai puțin concurențial decât cel de afaceri.

 

Am reușit să organizăm un eveniment, EUPHORIA – Un show culinar,  pentru ajutorarea lui Napau Iuliana Cosmina care a fost născută la 26 săptămâni de sarcină cu o greutate de 660 grame , operată de hidrocefalie, are drenaj ventricoloperitoneal și valvă de presiune. Pe lângă acestea prezintă și tulburare de dezvoltare și hipoacuzie neurosenzorială. Fetița a avut nevoie de un aparat auditiv bilateral care a fost cumpărat din fondurile strânse .

 

Dorim să continuăm aceste practici cu noi evenimente pentru ajutorarea persoanelor nevoiașe precum și să dezvoltăm o platformă de oferire a unei mese calde către centrele de ajutor .

Vă mulțumim că ne sunteți alături și vă așteptăm și la următoarele evenimente și acțiuni pe care le vom desfășura.