Catering în Alba Iulia – o alternativă pentru cei care nu au timp să ia masa în oraș

20.05.2018    12:08    Diverse    Spice Up Catering

Programul tot mai încărcat de la serviciu și volumul mare de muncă nu ne lasă să ieșim să luăm masa în oraș, cu prietenii, de fiecare dată, când ne dorim. Am știut de când am pus primul pilon al acestui business, că alternativa suntem noi, care vă aducem prânzul sau micul dejun la birou și pe care le mâncați alături de colegii voștri dragi.

 

Spice Up-Catering își dorește să devină ”prietenul” vostru de nădejde, în zilele aglomerate, în care timpul devine cel mai mare dușman. Punem mult suflet în prepararea fiecărei comenzi, pe care o livrăm la domiciliu cu mult drag, în cel mai scurt timp posibil. Știm când de importantă este pentru voi mâncarea, de când am auzit ”duma” că cel mai frumos lucru în viață nu este să iubești și să fii iubit, ci să mănânci și să nu te îngrași. Ai zâmbit, nu? Ne bucurăm să auzim asta.

 

De patru ani, Spice Up-Catering pune la dispoziție un meniu al zilei, cu ciorbă sau supă cremă, la alegere, și un fel principal consistent și sănătos, minuturi, garnituri și salate. Cei care doresc altceva, pot alege dintr-o gamă variată de ciorbe, supe creme, salate, garnituri, specialități, sandwichuri, paste sau deserturi. Încercăm să-i mulțumim pe toți, pe clienții care comandă zilnic și care au crescut alături de noi, dar și pe cei care sunt la primul ”telefon”, pe cei tineri și deopotrivă pe cei vârstnici. Și credem că am reușit, de vreme ce ne menținem pe piață :)

 

Iar acest lucru vi-l datorăm vouă, clienților noștri, fără de care nu am fi rezistat.

0

Comentarii

Nu există comentarii adăugate în acest moment

Adaugă comentariu

Notă: adresa de e-mail nu va fii facută publică în nicio secţiune a site-ului