17.10.2016 16:42 Retete Spice Up Catering
Chiar daca vara a trecut, am zis sa ii dam pieptului de pui putin bronz, asa ca l-am "colorat" cu sos de soya
Ingrediente pentru o portie de China Town:
piept de pui file (150 g)
sos de soya
sare, piper
ulei de masline
1 lamaie (medie)
50 ml cde ketchup sau orice alt sos ptr servire
Punem o tigaie la incins cu cativa picuri de ulei de masline.
Adaugam pieptul de pui feliat, il asezonam (tinem cont ca sosul de soya este sarat, asa ca nu exageram cu sarea) si il tragem la tigaie pana este gatit in totalitate (mie imi place mai bine facut...dvs il gatiti dupa cum va place).
Stoarcem 1/4 de lamaie peste pieptul de pui si adaugam sos de soia pana ce carnea se coloreaza.
Pieptul de pui este gata, asa ca trecem la montare: taiem o felie de lamaie ptr ornat, punem sosul intr-o sosiera (ketchup sau altfel de sos) si asezam carnea pe o farfurie sau chiar intr-un bol. Merge grozav lanag un pahar de bere.
Pofta buna!