14.07.2016 14:46 Retete Spice Up Catering
Cotletul de porc se porioneaza, bate si se unge cu mustar Dijon, se umple cu baconul taiat fasii si se asezoneaza cusare si piper.
Cotletele se ruleaza si se invelesc in hartie de copt, in care in prealabil s-a adaugat putin unt, Herbes de Provonce si vin. Se pun intr-o tava si se dau la cuptor timp de 45 minute la foc potrivit.
Ceapa, ardeiul, morcovul, telina, se curata si se spala, se taie marunt, dupa care se calesc in putin ulei de masline. Dupa ce au fost calite adaugam pasta de tomate, ghimbirul ras si asezonam cu sare si piper si adaugam supa de carne sau de legume, cat sa treaca peste legume. Lasam sa fiarba la foc mic timp de o ora, dupa dare il dam prin blender.
Cotletele de porc umplute se scot din cuptor, se taie rondele si se servesc cu sosul Travilion.