11.04.2016 10:52 Diverse Spice Up Catering
Unul dintre cei mai cunoscuți chef din Transilvania, câștigătorul medaliei de aur la competiția „Bucătăria vegetariană” la secțiunea Black Box și medalia de argint la secțiunea „meniu de restaurant” , consultant la mai multe restaurante din Transilvania , chef TOMA prezintă evenimentul de promovare a cărții de bucate „Euphoria” . După ce a lansat cartea de 1 metru, a strâns cele mai bune și rafinate rețete pentru a le grupa pe toate într-o singură carte .
Joi 14 Aprilie sunteți invitați în Social Pub 1880 pentru a participa la o demonstrație culinară de excepție; chef Toma va prezenta câteva dintre rețetele care le va publica. Cum un bucătar bun nu e dat de o rețetă, ci de tehnica folosită, aveți ocazia de a vedea exact cum sunt gătite preparatele , precum și câteva secrete din bucătărie.
Din podgoria Târnave, de unde agatârșii erau menționați în anul 600 I.Ch. ca renumiți viticultori, vin în completarea preparatelor, cramele JIDVEI și vor prezenta vinurile din colecția premium special alese pentru a îmbrățișa aroma mâncărurilor și să o poarte pe la fiecare papilă gustativă în parte .
Când? Joi, 14 Aprilie 2016
Unde? Social Pub 1880 , str. Teilor nr.2 Alba Iulia
Mâncarea este oferită de SPICE-UP
Vinul este oferit de Cramele JIDVEI
********************* INTRARE GRATUITĂ ***********************
Evenimentul se va desfășura este cu titlul de strângere de fonduri prin donații libere . Parte din banii care se vor strânge se vor dona unui caz social .
Prezentare caz social: Napau Iuliana Cosmina a fost născută născută la 26 săptămâni de sarcină cu o greutate de 660 grame , operată de hidrocefalie, are drenaj ventricoloperitoneal și valvă de presiune. Pe lângă acestea prezintă și tulburare de dezvoltare și hipoacuzie neurosenzorială. Fetița are nevoie de un aparat auditiv bilateral care se va cumpăra din fondurile strănse.